Kies

Mieke’s Sieraderie is een onvergelijkbare, unieke juwelier.

Mieke is eind jaren 80 de winkel begonnen in de boerderij aan de Zuiderzeestraatweg West 74. Mieke had voor ogen dat je als juwelier in een informele omgeving je klanten kunt ontvangen, namelijk in een huiselijke boeren sfeer. Een sfeer die veel mensen uit de regio zich herinneren van vroeger. De eerste klanten vertelden dan ook verder dat je bij Mieke op visite ging.

Naast de unieke sfeer waren en zijn nog steeds vooral ook de persoonlijke aandacht, unieke service en leuke verpakkingen de speerpunten van Mieke. Die unieke service vertaalt zich vooral in het feit dat veel reparaties in eigen huis plaatsvinden en daardoor soms heel snel, maar vooral ook vakkundig gedaan kunnen worden. Het pand op nummer 74 bleek echter na verloop van tijd toch behoorlijk krap te worden en omdat er geen uitbreidingsmogelijkheden waren ging Mieke op zoek naar een andere, ruimere locatie. Die werd gevonden in een pand ongeveer 500 meter verderop in de straat. Nummer 122 bleek Mieke voldoende mogelijkheden te bieden om de uitbreiding die zij voor ogen had te realiseren.

Een pand ook dat velen bekend voor zal komen. Het pand dat nu als thuisbasis dient voor Mieke en haar medewerkers was jarenlang in gebruik als bakkerij. En als u goed oplet tijdens uw bezoek aan de winkel zult nog verschillende elementen herkennen die doen denken aan een bakkerij. Want ondanks een grondige verbouwing die bijna twee jaar in beslag nam was Mieke van mening dat deze karakteristieke elementen voor het pand behouden moesten blijven. Niet alleen voor, maar ook achter de schermen. Mieke’s Sieraderie werd en is nog steeds een laagdrempelige winkel met de nodige gezellige tafeltjes.

Naast de unieke sfeer waren en zijn nog steeds vooral ook de persoonlijke aandacht, unieke service en leuke verpakkingen de speerpunten van Mieke.

Bij Mieke kunt u rustig de tijd nemen om iets uit te zoeken voor uzelf of voor iemand anders. Met natuurlijk altijd een heerlijk vers kopje koffie erbij. Een winkel waar iedereen welkom is. Kom gerust eens langs om u te laten verrassen.

 

 

 

Juwelier Mieke’s Sieraderie

Aller Spanninga
Alliance
Duo of Love
Fischer
Fjory
Gerstner
Gettmann
Rauschmayer